Perth, 7 juli

7 juli 2011 - Perth, Australië

De camperverhuurder was ons eerste reisdoel om een aantal kleinere storingen te laten verhelpen. Ons buitengewoon aardige monteurtje uit Nieuw Zeeland wrong zich dit keer ook letterlijk in allerlei bochten om ons van dienst te zijn, zelfs in de bankkast kroop hij om een constructiefout te repareren. Ook dit keer konden we hem niet overtuigen om een vergoeding aan te nemen voor het werk dat hij bijna de hele ochtend voor ons had verricht. That's my job was zijn simpele en sympathieke reactie. Het was te laat om nog de boottocht vanuit Fremantle te maken, daarom besloten we maar om de voorjaarsschoonmaak af te ronden door de camper van binnen schoon te maken en de hutspotmaaltijd voor te bereiden die we aan broer Piet en schoonzus Dinie hadden toegezegd. Dat allemaal gedaan hebbende zijn we nog even op bezoek geweest bij Pieter en Cathy en de beide kinderen. Een gezellig gezinnetje en schatten van kinderen. Als dit stukje op de computer staat, gaan we nog even een borreltje drinken met Piet en Dinie om daarna het mandje weer op te zoeken.

1. Michel Heijda:
    8 juli 2011
    Hallo allemaal,
    En nu is het wachten op Gerard. Dat zal een knaller geven na zoveel tijd. Afgelopen zaterdag was hij nog o.k. Hij wilde niet komen eten deze week want hij had alles al voorbereid. Een echte Heijda regelt alles tot in de puntjes. Alleen ik heb geen echte denk ik.Groetjes en nog veel plezier.
    Maria en Michel