Correctie
26 april 2016 - San Francisco, California, Verenigde Staten

We hebben vandaag niet het mooiste stukje kustweg gereden zoals ik had aangekondigd maar zijn in Carmel terecht gekomen op een allercharmantste echte camping hoog in de heuvels. Een verademing na de parking in San Francisco.
Overigens verliep ook deze rit niet zonder complicaties; Het begon al met het vooruit betalen van de tol op de Golden Gate Bridge. Gerard had zich uitstekend voorbereid het mocht echter niet baten; het lukte niet om de zeven en een halve dollar kwijt te raken. Toen wilde ik het proberen, maar zelfs met behulp van de campingbaas kwamen we er niet doorheen. Gelukkig vonden we net over de brug een vriendelijke ambtenaar die het wel voor elkaar kreeg en hoefde Gerard niet meer bang te zijn voor de boete van $ 480 die voor het illegaal passeren stond.
Over de rest van de dag kan ik kort zijn behalve een fraai gedeelte langs de kust valt er weinig te melden en het zo bezongen Santa Cruz was niet meer dan een pier en een boulevard vol met kermisattracties.
Ergo, morgen hoop ik enthousiaster nieuws te kunnen brengen alhoewel we juist vernamen dat het morgen gaat regenen.
Ut moan dus
Dinie:28 april 2016zo te lezen hebben jullie een paar problems maar jullie zien een hoop en hebben een goede vacantie ja het weer is niet altijd mee