Sydney, 23 augustus

24 augustus 2011 - Sydney, Australië

Sydney, 23 augustus

Voor het eerst ontbijten we buiten de deur en is het even zoeken naar een geschikt adres. De anderen hadden nogal op zitten scheppen over het ontbijt bij Macdonalds en wij er dus op af. Helaas deze Mac kende geen ontbijt, dus verder en dat is goed gelukt voor € 7,50 inclusief drinken. In Darling Harbour rondgekeken en gewinkeld en daarna naar de Queen Victoria Building een werkelijk majestueus gebouw, heel mooi, kijk maar naar de foto’s. Lydia en Gerard zijn nog wat langer blijven shoppen en wij terug naar het hotel. Rond 17.30 uur opnieuw naar de stad en met de Ferry een overtochtje gemaakt naar de overkant, zodat we zowel de Bridge als het Operahouse nog beter konden bewonderen en vastleggen op foto’s. Het waren fraaie beelden en we hebben er echt van genoten ook de Skyline was een prachtig gezicht. Voldaan zijn we daarna de inwendige mens gaan versterken en zijn we een populair restaurant binnengestapt om daarna nog meer voldaan op weg naar huis (lees hotel) te gaan waar nog wat (internet)werk wachtte. Morgen proberen we een rondleiding te doen in het Operahouse.

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade