Busselton, 5 juli
5 juli 2011 - Busselton, Australië
Busselton, 5 juli
De voorjaarsschoonmaak startte vanmorgen al voor negenen; alle beddengoed, handdoeken en ander wasgoed werd uit de camper getrokken en in de twee wasmachines gepleurd. Drie droogbeurten en een half uur van een storingsmonteur later was alles weer schoon en lekker ruikend. De monteur mopperde nog wat over de veel te volle droger en liet Lydia haar halve was daarom maar in de tweede droger doen.
Na het zien van de 2 kilometer lange Jetty meende Lydia dat het toch wel leuker was om in zo’n treintje te rijden dan te lopen en kochten we voor 30 dollar kaartjes. Haar rechtvaardiging was dat ze al sinds haar kindertijd dol is geweest op treintjes.
Stoere Joop liep de twee kilometer terug in bijna dezelfde tijd als het treintje. Wel was het sinds Albany droog en een beetje zonnig, wat de wandeling sterk veraangenaamde, we hadden zelfs onze zonnepetten opgezet.
Vanavond sluiten we de voorjaarsschoonmaak af met Ted die op zijn knieen de camper gaat dweilen.
We kijken daar naar uit!
Dieuwke:5 juli 2011Ome Joop toch. 'gepleurd'? Dat kan echt niet hoor, dat is geen net Nederlands.
cindy:5 juli 2011Lydia voor het treintje kan je toch ook naar de efteling? leest pa zijn mail ook ?
Linda:5 juli 2011Het treintje van de Efteling is natuurlijk lang zo leuk niet als een treintje aan de andere kant van de wereld :-)