Sneeuwpret

21 april 2016 - Lake Tahoe, Verenigde Staten

Onderweg naar Lake Tahoe kregen we de indruk in de Alpen rond te rijden, overal waar je keek zagen we besneeuwde bergtoppen en soms nog meters hoge sneeuwresten aan de kant van de weg. Vandaag zijn we ook weer hoger geklommen dan ooit.

Waren de voorgaande dagen hoogtes van 6-  en 7000 ft gebruikelijk, vandaag klommen we enkele keren boven de 8000 feet zo' n 2500 meter.

Het was absoluut een prachtige route die Gerard had uitgezocht en we hebben dan ook ettelijk keren genoten van het uitzicht om ons heen.

Er werd op diverse plaatsen aangegeven dat er sneeuwscooters konden oversteken, maar we hebben ze in het wild niet gezien.

Aangekomen in Lake Tahoe bleek onze gekozen camping nog gesloten en konden we gelukkig enige kilometers terug een plaats krijgen op Tahoe Valley Resort.

Dat bleek een heel goede zaak want dit is de beste camping tot nu toe en ook nog voor een schappelijke prijs.We hebben dan ook besloten een rustdag in te lassen en Gerard en ik gaan ons nu buigen hoe we de foto's geladen krijgen.

Tot morgen

1. Francis:
    21 april 2016
    Wat fijn dat jullie zo genieten! En dat ook de omgeving onderweg zo mooi is!
  2. Elly & Chris:
    21 april 2016
    Hoi Joop ,
    Wat leuk om dit allemaal te lezen.
    Volgens ons is het nu al een onvergetelijke trip.
    Geniet er van

Lieve groet, Elly
  3. Dinie:
    24 april 2016
    zo te lezen hebben jullie een goede vacantie en zien een hoop