Palm Springs

1 mei 2016 - San Francisco, California, Verenigde Staten

P1000293Los Angelos achter ons gelaten en onderweg gegaan richting Joshua Tree met een stopover in Palm Springs.

De route ging over de Interstate 10 en de afstand was niet zo groot we waren dan ook op tijd ter plaatse. Maar toen begon het grote zoeken naar onze favoriete supermarkt de Walmart. We hebben de halve regio afgezocht en drie keer geinformeerd voordat we ter plekke waren en nadat we de boodschappen voor de komende paar dagen hadden ingeladen. hadden we nog tijd om bij T-Mobile verhaal te halen over hun simcard zij vertelde dat het geen card van hun was maar van een derde partij die bij hen inkocht.

Zij kon geen verklaring geven waarom bij mij de telefoon ging als ik Lydia belde en ook niet waarom er na één telefoontje en twee keer een voicemail afgeluisterd te hebben er nog maar € 12 saldo op mijn simcard zat. Kort en goed heb ik dus een nieuwe simcard gekocht ad $ 50 en werkt het nu weer en hopelijk blijft het werken.

We zullen dus mijn speeltje gebruiken om met Amerikanen te bellen en Lydia haar GSM bewaren voor de onderlinge communicatie.

Groetjes

P.S. de komende dag en wellicht twee zitten we zonder elektra en dus geen wifi.