Kuala Lumpur, 19 juni
19 juni 2011
Kuala Lumpur, 19 juni
Vanmorgen veilig aangekomen na twee uur vertraging in Amsterdam.
Door de immigratie heen kostte nog eens twee uur, dan een rit van een uur naar het centrum van de stad en vervolgens nog twee uur moeten wachten voordat we de suite mochten betreden.
Daarna de stad in met een temperatuur van boven de 25 graden en een vochtigheidspercentage van bijna 100%.
Wel de Petronas Twin Towers bezocht en gefotografeerd, imposant en wat een chique winkels.
We zullen blij zijn als we morgen Australië bereiken.
De vlucht is ons 100% meegevallen, we hebben dan ook 10 uur zitten kaarten.
Groetjes van ons drieën.
P.S. ons slaap record staat nu op twee uur in het afgelopen etmaal.

Goed om te lezen dat de vlucht mee was gevallen, we hadden wel te doen met jullie toen we van de vertraging hoorde. Heb je ook al in het zwembad gelegen boven op het dak, maak je daar ook nog even foto's van?
En die Towers op de foto is inderdaad die waar Sean Connery onderaan bungelde in één of andere spannende film waar ik me de naam niet meer van herinner.
Nou goeie reis morgen nog maar dat is een kippeneindje vergeleken met het eerste stuk, misschien kun je nog wat gaan trivianten :-)
Doei doei kus aan allemaal !
Kun je wel winnen met kaarten van je broertjes.
Laat je niet op je kop zitten hè.
Een fijne reis verder. De groeten van Maria
Gezien de tijdsduur is de transfer-rit een koopje.
En daarnaast had je zomaar twee uur eerder de stad gaan bezoeken bij een heerlijke temperatuur.
De gehele vlucht zitten kaarten vind ik wat minder.
Goed dat de reis tot op heden voorspoedig is verlopen.....
Maak er iets leuks van! Doe voorzichtig en ik hoop dat Lydia de plastic lepeltjes niet is vergeten.
Gr.
Blij te horen dat de vlucht meegevallen is.
Dat is al positief begin.
Slapen kunnen jullie de overige tien weken.
Ik hoop dat jullie een leuke en gezellige vakantie gaan beleven,
Maar vooral het weerzien van je familie is bijzonder
Geniet er maar van.
Gr Rina
straks met mij niet meer willen kaarten omdat jullie te veel gekaart hebben. wees blij met de temperatuur daar want hier is nat ,nat en nog eens nat.
geniet er lekker van en wij horen wel weer .
Lekker om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad en behoorlijk waar voor jullie geld ;-).
Hoop dat de volgende vlucht ook goed is gegaan.
Pa, vergeet je niet in te smeren he, ouwe ijsbeer....
Liefs van ons
WE WENSEN JULLIE EEN TOP VAKANTIE TOE EN DOE DE GROETJES AAN PIET, DINIE EN DE KIDS DAAR,
OOK VAN LIES,
GROETJES PETRA EN COR