Ayers Rock, 2 augustus

4 augustus 2011 - Yulara, Australië

Ayers Rock, 2 augustus

Om 08.00 uur precies meldden wij ons bij de balie van onze campervrienden; nou die vriendschap was gauw over. Er was nog geen afspraak gemaakt voor de reparatie en de relatie die zij zondag gebeld hadden, had nog niet gereageerd. Vervolgens de serviceorganisatie gebeld en die hadden nog helemaal geen actie ondernomen. De halve nacht wakker gelegen hoe ik de mensen netjes maar aan duidelijkheid niets te wensen overlatend de duimschroeven zou aandraaien, bereikte ik toch het punt om de vette dikzak over de balie te trekken en om hem op die manier te bewegen in actie te komen. Gelukkig kreeg hij op bijna hetzelfde moment de glasleverancier aan de lijn en konden we terecht voor een noodreparatie met een kunststof ruit. Om 11.00 uur vertrokken we richting Ayers Rock en rond 17.30 uur kwamen we op de camping aan, nadat we hadden ingecheckt maakten we rechtsomkeert en haasten ons naar de Rock waar we eigenlijk te laat aankwamen om nog een goede positie in te nemen om mooie foto’s te maken van de zonsondergang. Morgenochtend om 07.00 uur gaan we opnieuw positie innemen om de zonsopgang vast te leggen, vermoedelijk ook weer met honderden anderen, die net als vanavond met tientallen bussen, campers en auto’s hierheen gekomen zijn om dat ene mooie plaatje te maken.